Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Το "λάθος" του Καμίνη...

Οι άνθρωποι φαίνεται, ότι δεν ξέρουν. Γι' αυτό και κάνουν το ένα λάθος, πίσω από το άλλο. Ο λόγος για τον Γιώργο Καμίνη και τους νέους αντιδημάρχους, που στις αρχές της εβδομάδας, στη πρώτη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, αποφάσισαν να διεξαχθεί διαχειριστικός έλεγχος στο Δήμο Αθηναίων.
Εκτός, βέβαια, αν ο στόχος τους ήταν και επικοινωνιακός. Δηλαδή, να πέσει λάσπη στον ανεμιστήρα, για να καλύψουμε την ανυπαρξία του πρώτου μήνα.
Ποιο είναι όμως το σφάλμα, που έκαναν στη προκειμένη περίπτωση και πιθανόν στο ερχόμενο δημοτικό συμβούλιο να τους γυρίσει μπούμερανγκ επικοινωνιακά;

Ότι ο διαχειριστικός έλεγχος διεξάγεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κάθε χρόνο εκ του νόμου. Αυτό γίνεται ετησίως, πριν από τη σύνταξη του προυπολογισμού.
Το ερώτημα, που γεννάται λοιπόν είναι: Τα γνώριζε όλα αυτά, ο κ. Καμίνης; Γιατί, αν δεν τα ήξερε, τότε όφειλε να τα γνωρίζει, αφού πλέον δεν είναι συνήγορος του Πολίτη αλλά δήμαρχος. Αν τα ήξερε όμως και "έσπρωξε" το θέμα, για να βγεί επικοινωνιακά, τότε δίνει βάση σε όσους υποστηρίζουν πως δεν κάνει κάνει για δήμαρχος αλλά μόνο για συνήγορος του Πολίτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: