Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Με το Παπαθεμελή ο Γ. Ζουρνάς

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Στέλιου Παπαθεμελή θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος της “Αναγέννησης” και πρόεδρος του Συνδέσμου ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης Γιάννης Ζουρνάς.
Η συμφωνία κλείστηκε το απόγευμα της Πέμπτης και επισημοποιήθηκε χθες το πρωί σε συνάντηση που είχαν στο γραφείο του υποψηφίου δημάρχου και επικεφαλής του “Υπερκομματικού Δημοτικού Κινήματος Θεσσαλονίκης”.
Ο κ. Παπαθεμελής δήλωσε πως “αποδεχθήκαμε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση την ένταξη του κ. Ζουρνά στον συνδυασμό μας, καθώς είναι έντιμος και με αξιόλογο έργο στις θέσεις που υπηρέτησε στον δήμο”.

Ο κ. Ζουρνάς εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος αδιαλείπτως από το 1986 και τα τελευταία 8 χρόνια εκλέγεται ομόφωνα πρόεδρος στο Σύνδεσμο ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφασή του να προσεγγίσει τον κ. Παπαθεμελή οδηγήθηκε ενοχλημένος από τη στάση του επιτελείου του Κώστα Γκιουλέκα. Όπως έλεγαν συνεργάτες του κ. Ζουρνά, αν και υπήρχε συμφωνία για ένταξή του στον συνδυασμό της “Ομάδας Δημιουργίας”, τα μηνύματα που εισέπραξε τις τελευταίες ημέρες ήταν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Ο ίδιος πάντως απέφυγε να σχολιάσει το παρασκήνιο της συνεργασίας με τον κ. Παπαθεμελή. “Προτιμώ να μη μιλάω, αλλά να ενεργώ”, είπε.
http://tsimiskinews.blogspot.com/2010/10/blog-post_4258.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: