Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ?

Τα CDS ηταν στα χερια ηταν λοιπον στα χερια των Αμερικανων… Αυτοι εγγυονταν και θα επρεπε να πληρωσουν τους στοιχηματιες σε περιπτωση χρεωκοπιας της Ελλαδας. Φυσικα δεν εχουνε το λεφτο να ξοφλησουνε τη μπανκα….

Οποτε, τι; ΟΙ καλοί μας Ελληναράδες συνεργάτες του ΔΝΤ κανανε ο,τι περνουσε απο το χερι τους για το διασυρμο της χωρας και τη χρεωκοπια ωστε να κερδισουνε και απο τα CDS (τα ποσοστα απο το ξεπουλημα γης, ορυκτου πλουτου, αερα και θαλασσας δεν τους αρκουσε). Αυτο ομως «χτυπησε» στα συμφεροντα των ΗΠΑ. Εξ ου και το αρθρο της Ολυμπιας οτι, μετα την περιπετεια του Στρος Καν, φοβοταν και ο ιδιος να παρουσιαστει στην Αγια Μητροπολη (ΗΠΑ) μηπως του κανουν τα αναλογα και τον κρατησουν εκει.

Φανταζομαι λοιπον κινητοποιηση τις τελευταιες ημερες. Ποια Μερκελ ? Οταν η Παγκοσμια Αυτοκρατορια σου στελνει μηνυμα με τους Οικονομικους Δολοφονους της και την CIA να μην τολμησεις να πας σε πιστωτικο επεισοδιο, για να μη χρειαστει να εξοφληθουν οι κατοχοι των CDS, δεν θα μπορουσε η καθε Μερκελ να αγνοησει την απειλη και να παει χθες την Ελλαδα για χρεωκοπια.

Οικονομολογος δεν ειμαι. Οπως ολοι, εμαθα προσφατα τα περι CDS κλ, σε μια προσπαθεια εξηγησης της επομενης μερας στη χωρα μας, οπως τη διαμορφωνουν τα αλληλοσυνδεομενα συμφεροντα των Διεθνων Ομαδων Γκανγκστερς.  Και επειδη η αδηφαγια τους δεν εχει τελειωμο και καθημερινα εφευρισκουν νεους τροπους για να μας απομυζησουν, αναρωτιεμαι και ρωτω αυτους που γνωριζουν περισσοτερα : Ειναι δυνατον να πουληθουν οι εγγυησεις αυτων των επισφαλειων (CDS) σε αλλους π.χ. μεσω παραγωγων ή δεν ξερω τι αλλο ? Γιατι, αν ειναι ετσι, αν ο μουτζουρης περασει σε χερια ιδιωτων ή ακομη χειροτερα, αν τον πουλησουν πισω στη χωρα μας – τοτε σαφως αργοτερα θα μας πανε και για χρεωκοπια.

Ας εχουν λοιπον το νου τους οι γνωριζοντες, για να μην αφηνουμε τα χειροτερα να συμβαινουν.

Υπήκοος

http://olympia.gr/2011/07/22/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b6%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b7/

Δεν υπάρχουν σχόλια: