Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Κλείστηκε για Πέμπτη πρωι το ραντεβού με Καστανίδη για τους συμβασιούχους

Μετά από αλλεπάλληλα λάθη και τραγικές καθυστερήσεις ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης συνειδητοποίησε πως χωρίς τους συμβασιούχους ο δήμος βρίσκεται ένα βήμα πριν την πλήρη κατάρρευση. Με τις συμβάσεις που λήγουν και τις προβλεπόμενες καλοκαιρινές άδειες μια πρόγευση αυτής της κατάστασης θα βιώσουν όλοι οι Αθηναίοι τον Αύγουστο.
Η μη στήριξη των συμβασιούχων στα δικαστήρια αλλά και η πιστή εφαρμογή των τακτικών Ραγκούση οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια καθαριότητα, παιδικούς σταθμούς και άλλες νευραλγικές υπηρεσίες του δήμου σε κατάσταση έκτατης ανάγκης.

Ο Ραγκούσης βέβαια έφυγε και τώρα τυραννά με τις επιλογές του άλλους κλάδους (βλέπε ταξί) αλλά ο Καμίνης είναι εδώ και ευτυχώς κατάλαβε στο παρα πέντε πως αν δεν πιέσει προς συνέχιση της εργασίας για τους συμβασιούχους όχι μόνο θα καταρρεύσει ο δήμος αλλά θα πιστωθεί ο ίδιος όλη αυτη την κατάσταση.
Ως ύστατη επιλογή είχε το να πετάξει το δανεικό από τον Ραγκούση προσωπείο του αμετακίνητου στις θέσεις του για τους συμβασιούχους και να επιδιώξει την συναίνεση της αντιπολίτευσης για διεκδίκηση τριετίας. Αυτό έγινε στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και εκτος της συναίνεσης απεύθυνε και έκκληση προς τον Νικήτα Κακλαμάνη να συμμετέχει μαζί του ως πρόεδρος ΚΕΔΚΕ για να πείσουν τον Καστανίδη για την αναγκαιότητα της συνέχισης εργασίας των συμβασιούχων.
Το ραντεβού κλείστηκε για την Πέμπτη το πρωί, ας ελπίσουμε πως όλο αυτό γίνεται για το καλό του δήμου και πως θα βοηθήσει και δεν είναι απλά ένα επικοινωνιακό παιχνίδι για να αποποιηθεί η να μοιραστεί τις ευθύνες ο Καμίνης σε περίπτωση αποτυχίας της προσπάθειας.

http://www.athinapoli.gr/2011/07/blog-post_9472.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: