Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011

"Πετάει αητό" (ακόμη) ο Καμίνης!

Η Καθαρή Δευτέρα πέρασε αλλά ο Γιώργος Καμίνης φαίνεται, ότι "πετάει ακόμη αητό". Μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευτεί η απόφαση της νυν δημοτικής αρχής, να μην ορίσει δημοτικό συμβούλιο την ερχόμενη Δευτέρα.
Το εκπληκτικό, που συμβαίνει με τη παράταξη-Καμίνη είναι, ότι η ίδια είχε καταθέσει πρόταση για διεξαγωή δ.σ. κάθε Δευτέρα αλλά πλέον το κάνει κάθε ...τρεις Δευτέρες. Βέβαια, υπάρχει το εξής θέμα, που η συνεδρίαση αναβάλλεται στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Πιθανόν, στο επικοινωνιακό τιμ του δημάρχου Αθηναίων, θεωρούν ότι θα βρεθούν "μάτι του κυκλώνα", αφού τα ζητήματα της επικαιρότητας "καίνε" κυριολεκτικά σαν...καμίνι.
Από που να αρχίσει και να τελειώσει κανείς. Νεκροί άστεγοι (δύο είναι τελικά), μετανάστες, συγχωνεύσεις σχολείων, "κύμα" αντιδράσεων για τις απολύσεις στον 9'84 και επεισόδια με μικροπωλητές στο λόφο του Φιλοπάππου.
Με δεδομένο, ότι όλα τα παραπάνω θα έρχονταν προ ημερήσιας διάταξης, οπότε θα γινόταν "της κολάσεως"και με σχεδόν βέβαιο, ότι πιθανόν ορισμένα δεν θα περνούσαν από τη πλειοψηφία ( π.χ.συγχωνεύσεις σχολείων) ο Γ. Καμίνης επέλεξε την οδό της...αναβολής.

Το πρόβλημα για τον Γ. Καμίνη και τους συνεργάτες του, πάντως, είναι ότι όσο και να προσπαθούν να "παγώσουν" ορισμένα ζητήματα, τα πολύ-πολύ δύσκολα δεν έχουν αρχίσει ακόμη και ήδη ο πρώην συνήγορος του πολίτη, αποδεικνύει ότι είναι δήμαρχος περιορισμένης ευθύνης. Είμαστε περίεργοι, να δούμε για παράδειγμα τι θέσεις θα εκφράσει για τη διπλή ανάπλαση ή το τζαμί.

Για να μη ξεχάσουμε: Ήδη απέναντι του βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ, αφού οι σχέσεις με τα περισσότερα κυβερνητικά στελέχη βρίσκονται είτε σε οριακό σημείο, είτε έχουν ήδη διαταραχθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: