Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Γκρινιάζουν στο ΠΑΣΟΚ για Καμίνη

Μια μάλλον αυτονόητη κίνηση του Γιώργου Καμίνη, να παραστεί στην τελετή εγκαινίων των νέων γραφείων της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Αγίου Κωνσταντίνου, πυροδότησε νέο κύκλο γκρίνιας στο ...
εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για τον Δήμαρχο Αθηναίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Statesmen», δεν είναι λίγα τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, κυρίως εκείνα που δεν ανήκουν στον στενό πυρήνα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, τα οποία δηλώνουν ήδη προβληματισμένα με το πώς έχει πολιτευτεί ο Γιώργος Καμίνης στον πρώτο δήμο της χώρας.

Είναι αλήθεια ότι στο ΠΑΣΟΚ έχουν επενδύσει πολλά στην εκλογή Καμίνη, εκτιμώντας ότι το μετριοπαθές προφίλ του άλλοτε Συνηγόρου του Πολίτη, και οι προσβάσεις του στον χώρο της Κεντροαριστεράς, μπορούν να διαμορφώνουν «εφεδρείες ανοχής» για την Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Και, την ίδια στιγμή, να δείξουν, στη μεγαλύτερη «σκηνή» της χώρας, τον δήμο Αθηναίων με τα πολλά και πολύπλευρα προβλήματα, την αποτελεσματικότητα ενός άλλου μοντέλου διαχείρισης.

Σε αντίθεση ωστόσο με το Μέγαρο Μαξίμου και τον Γιάννη Ραγκούση, που συνεχίζουν να στηρίζουν ζωηρά τον Γιώργο Καμίνη, στελέχη του παραδοσιακού ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι ο Δήμαρχος έχει τη δική του ατζέντα, γι’ αυτό φροντίζει σε κάθε ευκαιρία, να ανανεώνει τις σχέσεις του με τον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Εκεί άλλωστε αποδίδουν και την παρουσία του στα εγκαίνια των γραφείων της Δημοκρατικής Αριστεράς, δηλαδή σε μια κατεξοχήν κομματική εκδήλωση, θυμίζοντας με νόημα ότι ο Γιώργος Καμίνης υπήρξε από την αρχή πρόταση του Φώτη Κουβέλη, και στη συνέχεια εξασφάλισε τη στήριξη και του ΠΑΣΟΚ.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: