Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

Στην Αθήνα κουμάντο κάνουν οι ΜΚΟH Καταγγελία του δημάρχου για την αθλιότητα των Προπυλαίων

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύετε πως στην Αθήνα κουμάντο κάνουν όλοι εκτός από τους Αθηναίους.
Άβατο για τους κατοίκους τα Προπύλαια
Κινδύνεψαν να λιντσαριστούν από αλλοδαπούς και φίλους ΜΚΟ δημοτικοί αστυνόμοι.
Οι δημοτικοί υπάλληλοι πήγαν για να μαζέψουν όπως μπορούν το υπό την κάλυψη των γνωστών-αγνώστων παρεμπόριο αλλά υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο. Αμέσως δεκάδες αλλοδαποί και φίλοι τους κινήθηκαν απειλητικά προς τους υπαλλήλους που σώθηκαν την τελευταία στιγμή.
Και δεν φτάνουν όλα αυτά, στο τέλος βγήκε και ανακοίνωση του γνωστού για την δράση του Πέτρου Κωνσταντίνου που για να καλύψει την επίθεση διαστρεβλώνει την πραγματικότητα με φανταστικά σενάρια που εμπλέκουν τους Ιρανούς που βρίσκονται εκεί.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΑΝΤΑΡΣΥΑ- Δημοτικός αστυνομικός ζήτησε να αποχωρήσει το ασθενοφόρο των Ιρανών από τα Προπύλαια!
   ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
    Δημοτικός αστυνομικός ζήτησε να αποχωρήσει το ασθενοφόρο των Ιρανών από τα Προπύλαια! Την ώρα που η ΑΔΕΔΥ απαιτεί από την κυβέρνηση απόδοση πολιτικού ασύλου στους Ιρανούς απεργούς πείνας , η Δημοτική Αστυνομία του Νικήτα Κακλαμάνη προχώρησε σε νέα πρόκληση σήμερα στις 3.30μμ ζητώντας από τους Ιρανούς να απομακρύνουν το όχημα που έχουν μετατρέψει σε ασθενοφόρο και χρησιμοποιείται σε επείγουσες περιπτώσεις! Ο επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας το ζήτησε μάλιστα δύο φορές και μόνο με την επέμβαση του Πέτρου Κωνσταντίνου, υποψήφιου Δημάρχου Αθήνας με την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας δήλωσε ότι δεν είχε την πρόθεση να έρθει σε σύγκρουση με τους Ιρανούς απεργούς πείνας που βρίσκονται στην εικοστή μέρα απεργία πείνας. Εξοργισμένοι οι Ιρανοί απεργοί πείνας κατέβηκαν από τα Προπύλαια και πιασμένοι χέρι-χέρι απαίτησαν να αποχωρήσει από το πεζοδρόμιο η Δημοτική Αστυνομία. Οι μηχανισμοί του Δήμου Αθήνας δεν μπορούν να παριστάνουν τους ανίδεους για το τι συμβαίνει στα Προπύλαια. Την περασμένη βδομάδα «ανίδεος» δημοτικός αστυνομικός χτύπησε με χαστούκι απεργό πείνας με ραμμένο στόμα και ο Νικήτας Κακλαμάνης διέψευδε παρά τα βίντεο που καταγράφουν τη σκηνή. Ο κυνισμός μπροστά στην αγωνία στους να ξεδιπλώσουν μια ρατσιστική επιχείρηση σκούπα δεν έχει όριο. Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση συμπαράστασης στους Ιρανούς απεργούς πείνας που καλούν φοιτητές και η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή την Πέμπτη 4 Νοέμβρη 5μμ στα Προπύλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: