Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ» ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ.

ΜΙΑ ΓΚΡΙΖΑ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

γράφει ο Reporto 

73000 πράσινοι αυστραλοπίθηκοι ήταν αρκετοί για να παραδώσουν την πόλη με την ιστορία χιλιετιών, στη χολή του πράσινου εφιάλτη.
Αυτό ήταν το τίμημα της «επανάστασης» της αποχής.
Την κερκόπορτα της πόλης, που πρώτα φρόντισαν... να την ανοίξουν διάπλατα στον όλεθρο, οι πολιτικές ανοχής στην κατευθυνόμενη εισβολή, και το λαθρεμπόριο της Ελληνικής ταυτότητας, συνέχιζε να την κρατάει πεισματικά ανοικτή η προηγούμενη διοίκηση του πολυπολιτισμικά ευαίσθητου λαθροδημάρχου Κακλαμάνη....
Ήταν ο δήμαρχος που παρέμεινε θεατής στην προσβλητική άλωση της πόλης του.
Ο δήμαρχος που ανέχτηκε την προσβλητική εικόνα μιας τριτοκοσμικής πόλης με τα βιασμένα μάρμαρα και τα βιασμένα της μνημεία να κείτονται αραδιασμένα δίπλα από τη λαθραία πραμάτεια του Αφγανού μικροπωλητή...
Ο δήμαρχος που δεν ενέπνευσε το σεβασμό στον επισκέπτη τουρίστα αυτής της πόλης, αφού το πρώτο μήνυμα που του έδινε, είναι πως οι σύγχρονοι «άρχοντες» που τη διοικούν, απαξιώνουν πρώτοι αυτοί την πολιτιστική της φυσιογνωμία.
Ο δήμαρχος που δε δίστασε να προβεί σε μια κορυφαία πράξη υποταγής, παραχωρώντας την ιστορική πλατεία αυτής της πόλης, για να μετατραπεί σε Μέκκα του κατευθυνόμενου ισλαμισμού.
Σε ποια άλλη πρωτεύουσα του κόσμου θα συνέβαινε αυτό και δε θα είχαν σηκωθεί ακόμα και οι πέτρες να τους χτυπήσουν???
Αυτή λοιπόν την κερκόπορτα μιας πόλης ουσιαστικά κουρσεμένης και δεμένης πισθάγκωνα στο άρμα της καθολικής απαξίωσης, γκρέμισαν από τα θεμέλια χθες 73000 σύγχρονοι εφιάλτες, παραδίδοντας την σε έναν νέο λαθροδήμαρχο της συμφοράς.
Η Αθήνα από σήμερα είναι μια πόλη υποταγμένη.
Υπό κατάληψη οι πλατείες της.
Η είσοδος για τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη είναι απαγορευμένη. Υπό κατάληψη οι γειτονιές και τα ιστορικά της κτίρια.
Υπό κατάληψη η ζωή και η καθημερινότητά μας.
Τώρα παραδόθηκε και το δημαρχιακό μέγαρο στον εφιάλτη της κοινωνικής μας ζωής.
Το μόνο που μένει για τους κατοίκους της είναι η ηρωική τους έξοδος.
Ή θα την απελευθερώσουν και θα την παραδώσουν αλώβητη στην ιστορία της, ή θα την εγκαταλείψουν αφήνοντας πίσω οριστικά τα όνειρά τους.

peripatris.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: