Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Τόνοι λάσπης κατά Δημαρά, υπερ παντων αγώνας από ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ εναντίον του.

Ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα έχει τρομάξει από τη δυναμική που έχει η υποψηφιότητα Δημαρά. Τόνοι λάσπης προς το πρόσωπό του από κυβερνητικούς παράγοντες αλλά και από συνεργαζόμενα μέσα ενημέρωσης. Φοβίζει η, πιθανή πλέον, εκλογή Δημαρά. Τα εργαστήρια λάσπης, στα υπόγεια της Ιπποκράτους, δουλεύουν επί 24ώρου βάσεως, νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα ανακόψουν τη δυναμική του Δημαρά.
Αντί να κάτσουν να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να προβληματιστούν με τις κυβερνητικές παλινωδίες τους, εξαπολύουν λάσπη και όποιον πάρει ο χάρος. Σίγουρα στο παρελθόν έχει δουλέψει με επιτυχία η πολιτική της λάσπης. Τούτη τη φορά απέτυχε οικτρά όμως η επίθεσης λάσπης της κυβερνητικής νομεκλατούρας, γιατί τον Δημαρά τον αναδεικνύει και τον προστατεύει ο Αττικός λαός.
Φθάσαμε, το δίλλημα των εκλογών της Κυριακής (κατά Παπανδρέου) να είναι: «ή Σγουρός ή το χάος». Που να το πίστευε ο Σγουρός πριν τρεις μήνες που ζητούσε από το Σαμαρά στήριξη για να εκβιάσει το ΠΑΣΟΚ, ότι θα σφάζονταν στην ποδιά του τα παλληκάρια της κυβέρνησης!!!
Αλήθεια τώρα που ο Παπανδρέου με τον πιο επίσημο τρόπο ανήγαγε της εκλογές της Κυριακής σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση τι έχει να πει ο Σγουρός; Είναι αυτοδιοικητικές οι εκλογές και εγώ μιλάω μόνο για τον Καλλικράτη; Σταθεροποιήσου Σγουρέ, κάθε εβδομάδα αλλάζεις άποψη…
Γνώριμη η τακτική των υπογείων, της πάλαι ποτέ κραταιάς, Χαριλάου Τρικούπη να ρίχνουν τόνους λάσπης. Όμως η λάσπη δεν κολλάει στον Γιάννη Δημαρά

Στο παιχνίδι της λάσπης και ο Γεωργιάδης που βλέποντας να καταρρέουν τα ποσοστά του και υπό την απειλή Βοριδη χτυπά τον Δημαρά μήπως και σωθεί αυτός και οι φίλοι του από το ΠΑΣΟΚ.
Αλήθεια γνωρίζεται ότι στην Καλλιθέα ο Ασκούνης στηρίζεται από ΠΑΣΟΚ Καρατζαφερη και Κουβέλη. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: