Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

Πετάει για τους τελικούς του Κ-1 ΜΑΧ στο Τόκυο ο Ζαμπίδης

Έτοιμος για τις μεγάλες μάχες στην κορυφαία, παγκοσμίως, διοργάνωση του Κ-1 ΜΑΧ είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης, μετά και τον εκπληκτικό αγώνα του και τη μεγάλη νίκη απέναντι στο Chahid ?The Pitbull? Oulad El Hadj.
Την Πέμπτη 4/11 ο Πρωταθλητής μας και η ομάδα του θα αναχωρήσουν με προορισμό το Τόκυο για να συμμετάσχει στην τελική φάση του Κ-1 ΜΑΧ, ως ο μοναδικός Έλληνας εκπρόσωπος, ανάμεσα τους 8 κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Δευτέρα 8/11 και ο Πρωταθλητής μας, εφόσον κερδίσει 3 αγώνες την ίδια ημέρα θα κατακτήσει τον τίτλο του Κ-1 ΜΑΧ! Μία ημέρα νωρίτερα, την Κυριακή 7/11, θα πραγματοποιηθεί τόσο η ζύγιση των αθλητών όσο και η Συνέντευξη Τύπου.
Πρώτος αντίπαλος του Iron Mike θα είναι ο Ιάπωνας Yuichiro "Jienotsu" Nagashima (γνωστός και για τις εκκεντρικές παρουσιάσεις του), ο οποίος και κατέκτησε νωρίτερα φέτος το Ιαπωνικό τουρνουά του Κ-1 ΜΑΧ, με 3 νίκες με ισάριθμα νοκ άουτς. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει λίγη ώρα αργότερα στους ημιτελικούς το νικητή του ζευγαριού Giorgio Petrosyan (κάτοχος του τίτλου του Κ-1) και του Albert Kraus...
συνέχεια εδώ

greek alert

Δεν υπάρχουν σχόλια: