Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου με αφορμή τα τελευταία γεγονότα

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα o υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τις τελευταίες μέρες αυτά που ακούμε και βλέπουμε να συμβαίνουν, προσβάλουν την νοημοσύνη όλων των Πειραιωτών και δείχνουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο τον πανικό που επικρατεί στην παράταξη του κ. Μίχα.
Από τη μία προσπαθούν να μας πείσουν, κρίνοντας ότι ο νυν Δήμαρχος δεν εξυπηρετεί πλέον τα συμφέροντα τους, ότι αυτός είναι η μοναδική αιτία για να δεινά της πόλης μας και να φορτώσουν αποκλειστικά τις ευθύνες σε ένα δημόσιο άνδρα που είχε μια
αθλητική ζωή πρότυπο για τη νέα γενιά και πρόσφερε τόσες χαρές ως αθλητής στον Πειραιά, τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να αποκρύψουν τις δικές τους βαρύτατες ευθύνες. Ευθύνες οι οποίες ανήκουν κυρίως στον απερχόμενο Νομάρχη Πειραιά επί μια 8ετία κ. Μίχα, ο οποίος όχι μόνο δεν βοήθησε στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης αλλά με τη συνειδητή απραξία του όπως αποδεικνύεται στόχευε στην υπονόμευση του Δήμου Πειραιά διογκώνοντας έτσι τα προβλήματα για τον πειραϊκό λαό.
Από την άλλη επιστρατεύουν κυβερνητικά στελέχη, όπως είναι ο κ. Ανωμερίτης σε προεκλογικού τύπου ανακοινώσεις για το λιμάνι του Πειραιά παραπέμποντας σε τακτικές άλλων εποχών. Ακόμα όμως και από αυτές τις εξαγγελίες, απουσιάζει το σημαντικότερο. Τα ανταποδοτικά οφέλη που θα πρέπει να καταβάλλει ο ΟΛΠ στην πόλη του Πειραιά και τους κατοίκους της από την επένδυση της Cosco και όχι μόνο. Το περιβάλλον και η ποιότητα ζωής στον Πειραιά καθημερινά επιβαρύνεται και ουδείς από την παράταξη του κ.Μίχα φαίνεται ότι ασχολείται.
Οι κάτοικοι του Πειραιά βαρέθηκαν να παίζονται μικροκομματικά παιχνίδια στην πλάτη τους. Η πόλη του Πειραιά δεν έχει ανάγκη από σωτήρες, έχει ανάγκη από ανθρώπους με όραμα και σχέδιο που θα διεκδικήσουν με αποφασιστικότητα αυτά που ανήκουν στον Πειραιά και τους πολίτες του».
http://dexiextrem.blogspot.com/2010/10/blog-post_8750.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: