Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Tο μπουμπούκι της Ιπποκράτους!

Έχτισαν παράνομο Super Market στην β' ζώνη Υμηττού!
 Το προκλητικό όμως είναι ότι το "έργο" έγινε από τις οικογενειακές κατασκευαστικές επίσημου υποψηφίου με το χρίσμα της Ιπποκράτους σε δήμο της Αττικής!
 Τόσο ο φάκελος αυτού του σκανδάλου, όσο άλλοι 4 διαφορετικοί φάκελοι , με αυθαιρεσίες και υπερβάσεις  των οικογενειακών κατασκευαστικών εταιρειών του εργολάβου-εμπόρου υποψηφίου, ο οποίος δηλώνει και τιμητής της διαφάνειας τώρα τελευταία στον Δήμο, όπου πολιτεύεται,  είναι έτοιμοι να παραδοθούν στα χέρια του εισαγγελέα !
 Στο συγκεκριμένο μάλιστα υπερκτίριο (στα Μεσόγεια) έχει παραβιαστεί κάθε έννοια νομιμότητας: υπέρβαση συντελεστή, κατατμήσεις στην απεικόνιση του οικοπέδου, υπέρβαση κάλυψης άνω των 600τμ, αυθαίρετα χωροδικτυώματα, παράνομη μετατροπή των χώρων υποχρεωτικής φύτευσης σε ...χώρο στάθμευσης κλπ.
 Για 13 τουλάχιστον λόγους η οικοδομική άδεια θεωρείται  ανακλητέα.
Άδεια  που ο μηχανικός της ελέγχεται για συγγενικές σχέσεις α΄ βαθμού με υπάλληλο του ΥΠΕΧΩΔΕ!
 Το όλο θέμα βρίσκεται σε έρευνα και από ρεπόρτερ καθημερινών εφημερίδων και στην πιάτσα θεωρείται θέμα χρόνου να δει τα φώτα της δημοσιότητας
Εάν ήταν κάποια παρανομία κατασκευαστικής, δεν θα είχε τόση βαρύτητα όσο ότι αυτός ο άνθρωπος παραμυθιάζει τους ψηφοφόρους προεκλογικά μιλώντας για "πράσινη ανάπτυξη" τη στιγμή που έχει τσιμεντώσει χώρους φύτευσης και επικαλείται την προστασία του Υμηττού , όταν στην πράξη τον έχει κάνει εργοτάξιο.
Ο ίδιος άνθρωπος έχει αναλάβει μάλλον ..εργολαβικά τα ζητήματα διαφάνειας στον Δήμο του και εξαπολύει επιθέσεις συκοφαντικές σε κάθε επίπεδο!
Οι νέες αυτές αποκαλύψεις εντείνουν τον πονοκέφαλο στην Ιπποκράτους που ψάχνει τρόπο να απεμπλακεί πριν το θέμα πάρει διαστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: