Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Με προβοκάτσιες γκαιμπελικού τύπου προσπαθούν να ανακόψουν την επέλαση Μιχαλολιάκου

Η υποψηφιότητα Μιχαλολιάκου αγκαλιάστηκε από τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού
Έχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να ανακόψουν την επέλαση Μιχαλολιάκου στον Πειραιά! Μετά τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που έγιναν …καπνός μετά τις 28 μονάδες διαφοράς, τα παρακρατικά χαλκεία έβαλαν μπρος τα φώτοσοπ και …δημοσίευσαν “προχθεσινή” φωτογραφία του Βασίλη Μιχαλολιάκου με …κασκόλ του Παναθηναϊκού!
Η προβοκάτσια έγινε στο “Πρώτο Θέμα” που έχει αναλάβει εργολαβικά την προώθηση των εκλεκτών του μνημονίου. Μπορεί να προκαλεί γέλιο αλλά ας μην ξεχνάμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι οι στυλοβάτες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και εκφράζουν απόλυτα το ήθος τους. Ας μην ξεχνάμε την αθλιότητα που διέπραξαν εις βάρος της Πετραλιά.
Η απάντηση στην αθλιότητα ήλθε από τους ίδιους τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού που αγκάλιασαν θερμά την υποψηφιότητα του Βασίλη Μιχαλολιάκου, ακριβώς επειδή ουδέποτε εξαργύρωσε σε ψήφους την ομάδα όπως κάνουν κατά συρροήν οι συκοφάντες “κατ’ επάγγελμα” Ολυμπιακοί.
Πλέον δεν τους πιστεύει κανένας και θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν μετά τις εκλογές…
Σημειώστε ότι τα γνωστά τσακάλια του ίντερνετ, ψυλλιάστηκαν την δουλειά και κατέβασαν άρον άρον τις σχετικές αναρτήσεις!!
Δείτε τι γράφαμε και στην προηγούμενη ανάρτηση:
Οι άνθρωποι που αγωνίστηκαν πραγματικά για τη φανέλα του Ολυμπιακού, εκδήλωσαν με τον πλέον ένθερμο τρόπο την στήριξη τους στον Βασίλη Μιχαλολιάκο που βέβαια έχει και στον συνδυασμό του τον Γιώργο Σιγάλα, από τους ελάχιστους Έλληνες καλαθοσφαιριστές που ξεκίνησε από το παιδικό τμήμα του Ολυμπιακού και κατέληξε στα μεγάλα σαλόνια του πλανήτη.
Αυτό ως απάντηση σε κάποιους ελεεινούς προβοκάτορες, “Ολυμπιακούς” κατ’ επάγγελμα. Το γιατί, θα το δείτε σε λίγο…
Αναφερόμαστε σε αυτούς που πωλούν “Ολυμπιακοφροσύνη” στον Πειραιά με το αζημίωτο βέβαια. Το δυστύχημα γι’ αυτούς είναι ότι ο κόσμος τους έχει πάρει είδηση και θα τους πάρουν με τις πέτρες.
Στην φωτό (κλικ για μεγένθυση) ο Βασίλης Μιχαλολιάκος πλαισιωμένος από τους πραγματικούς θρύλους ΗΛΙΑ ΡΩΣΣΙΔΗ, ΠΕΤΡΟ ΜΙΧΟ, ΑΝΤΩΝΗ ΓΛΥΚΑ, ΔΑΡΙΒΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: