Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Για χάρη του Καμίνη και των άλλων υποψηφίων, το ΠΑΣΟΚ κινητοποίησε μέχρι και τους αρχιστράτηγους.

Εδώ και τόσο καιρό, φωνάζει όλος ο κόσμος, το λένε τα κανάλια, το γράφουν οι εφημερίδες αλλά στο ΠΑΣΟΚ αγρόν ηγόραζαν.
Τώρα όμως που έφτασαν οι εκλογές ξαφνικά ξυπνήσανε και καλέσαν μέχρι και σύσκεψη στο Πεντάγωνο με την συμμετοχή των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ , ΓΕΣ  και ΕΛΑΣ για να δημιουργηθεί κοινή επιτελική ομάδα στρατού και της αστυνομίας και να παρθούν άμεσα μέτρα για την λαθρομετανάστευση.
Πως συνέβη αυτό; απλό, εδώ και δύο εβδομάδες το ΠΑΣΟΚ έχει βάλει τον Γιώργο Καμίνη να περιδιαβαίνει την Αθήνα. Ο "συνήγορος" κάνει φιλότιμες προσπάθειες και σε κάποια πράγματα δείχνει πως πείθει τους πολίτες αλλά εκεί που ακούει τα εξ άμαξης και δεν έχει τι να απαντήσει, είναι για την εγκληματικότητα που την έχει συνδέσει ο κόσμος με τους λαθρομετανάστες. Το ίδιο πρόβλημα και πολύ γκρίνια αντιμετωπίζουν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ ανά την Ελλάδα μιας και η λαθρομετανάστευση με την εγκληματικότητα ανταγωνίζονται το μνημόνιο και την οικονομία σε σημαντικότητα για τον απλό πολίτη. Το αποκορύφωμα ήταν στην εκπομπή του Χατζηνικόλαου που ο Νικήτας Κακλαμάνης έριξε τις ευθύνες αποκλειστικά στην κυβέρνηση φέρνοντας για παράδειγμα το "μπάτε σκύλοι αλέστε" που επικρατεί στον Έβρο εδώ και καιρό. 
 
Θυμηθείτε το, 
θα μας αναγκάσουν να παρακαλάμε να γίνονται εκλογές δυο και τρείς φορές τον χρόνο γιατί μόνο τότε κερδίζει κάτι ο απλός πολίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: