Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση του Βασίλη Μιχαλολιάκου με το Σ.Ε.ΔΗ.ΡΑΠ σχετικά με τις απολύσεις των τριών ηχοληπτών μελών του

Με αφορμή τις απολύσεις των εργαζομένων της ΔΗ.ΡΑ.Π., ο Βασίλης Μιχαλολιάκος δήλωσε: «Το δικαίωμα στην εργασία είναι αναμφίβολα δικαίωμα δημοκρατίας, είναι δικαίωμα ιερό. Ελπίζω σύντομα να σταματήσει αυτό το ανερμήνευτο «αντεργατικό μένος» της Προέδρου του ραδιοφώνου, της οποίας η τελευταία ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα τις απολύσεις τριών ηχοληπτών-μελών του ΣΕ.ΔΗ.ΡΑΠ». Σε κάθε περίπτωση, το Κανάλι Ένα σηματοδοτεί την απαρχή του τέλους του μονοπωλίου στην ενημέρωση. Το μήνυμα προς εσάς, σήμερα είναι ότι η νέα δημοτική αρχή θα υλοποιήσει το όραμά της συνεργαζόμενη αρμονικά και αποτελεσματικά με τους υπαλλήλους του Καναλιού Ένα προκειμένου να του ξαναδώσουμε τη χαμένη του αίγλη».

Αμεση επεμβαση του Μιχαλολιακου λοιπον οπως και στο θεμα της καθαριοτητας. Οταν αλλοι αναλωνονται σε κοκορομαχιες, ο Μανιατης δουλευει για την επομενη μερα που θα ειναι εξαιρετικα δυσκολη.

http://olympia.gr/2010/09/24/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%bb%ce%b7-%ce%bc%ce%b9%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%ba%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5/

Δεν υπάρχουν σχόλια: