Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Διαθέτουν αντανακλαστικά μόνο για αλλοδαπούς.

Ανακοίνωση εξέδωσε η “Ανοικτή Πόλη” εναντίον του Νικήτα Κακλαμάνη γιατί ανακάλεσε όπως ισχυρίζονται άδεια πολυπολιτισμικής εκδήλωσης!

Απορία προκαλεί πως τα αντανακλαστικά του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ καλά μόνο όταν αναφέρεται σε αλλοδαπούς, ενώ όταν έχει να κάνει με Έλληνες δεν βρίσκουν ούτε τον χρόνο, ούτε την διάθεση να ασχοληθούν.

απόσπασμα της ανακοίνωσης

Με αιφνιδιαστική και ατεκμηρίωτη απόφαση, η Δημοτική Αρχή ανακάλεσε την άδεια που είχε εκδώσει για τη διεξαγωγή του 3ου Φεστιβάλ Αλληλεγγύης και Πολιτισμού της Ένωσης Αφρικανών Γυναικών, στις 25 και 26 Σεπτέμβρη στην πλατεία Αμερικής. Πρόκειται για μια ετήσια γιορτή συνεύρεσης και αλληλεγγύης των κατοίκων της πόλης –ξένων και Ελλήνων- που τα προηγούμενα χρόνια είχε πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία. Η απόφαση αυτή της δημοτικής αρχής Κακλαμάνη προξενεί σοβαρά ερωτήματα. Σε ποιες -ανώνυμες- πιέσεις ακραίων κύκλων ενέδωσε η δημοτική αρχή Κακλαμάνη; Αποτελεί η απαγόρευση διεξαγωγής πολυπολιτισμικών εκδηλώσεων συμφιλίωσης και συνύπαρξης τρόπο να λυθούν τα όποια πραγματικά προβλήματα στις γειτονιές της πόλης;

Δεν υπάρχουν σχόλια: